Известие

Collapse
No announcement yet.

колеги къде мога да рециклирам тампоните на носачите на алфа 166 в София

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• колеги къде мога да рециклирам тампоните на носачите на алфа 166 в София

ако някои знае моля кажете!!?
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD (136hp )

Първоначално публикувано от krum_iliev Покажи съобщение
    с какви с обикновени или полиретан ?
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
      Ами кажи за едните и за другите
      156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
      Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Вентура работят с Ферариста, виж в платени обяви за координати.

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
          Ами кажи за едните и за другите
          колегата над мене ме е изпреварил
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
            ми с обикновени съм какви да сложа...а и отзат нещо ми тропа от какво може да е?

Comment

Аз сложих полиуретанови месец май 2010-а - от Ферариста в Стара Загора.
              Все още съм с тях - предни долни. Всеки сезон трябва да се смазват иначе скърцат много дразнещо (поне за мен) От есента на 2011-а имат половин сант (може и вече да е повече) луфт и сега като я вкарвавм за смяна на масло ще си сложа пак обикновенни, защото возията е много по различна. Полиуретановите са по-твърди и искам да си припомня как беше като я купих
              Возя се с 159 1.9 JTDm 150
              Първата алфа любов: 166 2.4 JTD '99 - EX

Comment

Първоначално публикувано от kpmaster Покажи съобщение
                Аз сложих полиуретанови месец май 2010-а - от Ферариста в Стара Загора.
                Все още съм с тях - предни долни. Всеки сезон трябва да се смазват иначе скърцат много дразнещо (поне за мен) От есента на 2011-а имат половин сант (може и вече да е повече) луфт и сега като я вкарвавм за смяна на масло ще си сложа пак обикновенни, защото возията е много по различна. Полиуретановите са по-твърди и искам да си припомня как беше като я купих
                5 mm луфт?! Какво ще рече това, колега - износиха ли се? Колко километра си минал за това време? Сподели, моля, че ми стана интересно.
                156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

колега Аз знам в Бистрица,като се качваш по Симеоновско шосе и стигнеш вече на високото на бистрица има едим десен завой и спускане та като спуснеш баира от ляво има една малка бензиностанция и сервиз та там знам че ги правят ама незнам за цени,Успех
                  Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
                  Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

ми с обикновени съм какви да сложа...а и отзат нещо ми тропа от какво може да е?
                    Отзад имаш и унибали, казах ти къде да идеш поне за диагностика да я качат на стенда. Тук никой не може да ти отговори от какво ти тропа, може и тампон на стабилизираща щанга да е.

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
                      5 mm луфт?! Какво ще рече това, колега - износиха ли се? Колко километра си минал за това време? Сподели, моля, че ми стана интересно.
                      Не мога да ти отговоря на 100% - като си говорих с колегата хамел1 в началото (когато са ми ги направили) не са били изчистили процеса напълно и затова не държат много дълго време. Вече се оправили нещата и новите сигурно и по-дълго ще издържат.... Изминати километри - около 35-40к
                      Возя се с 159 1.9 JTDm 150
                      Първата алфа любов: 166 2.4 JTD '99 - EX

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                        Отзад имаш и унибали, казах ти къде да идеш поне за диагностика да я качат на стенда. Тук никой не може да ти отговори от какво ти тропа, може и тампон на стабилизираща щанга да е.
                        да ще трябва да отида на една профилактика! мерси

Comment

Първоначално публикувано от kpmaster Покажи съобщение
                          Не мога да ти отговоря на 100% - като си говорих с колегата хамел1 в началото (когато са ми ги направили) не са били изчистили процеса напълно и затова не държат много дълго време. Вече се оправили нещата и новите сигурно и по-дълго ще издържат.... Изминати километри - около 35-40к
                          Не мисля, че е само това. Виждал съм оригинален Пауърфлекс също с половин сантиметър луфт, а са карани по-малко от година. Вярно, навъртяни са бая километри, но това дето разправяха, че като ги смениш забравяш просто не е вярно.

---------- Post added at 19:48 ---------- Previous post was at 19:47 ----------

да ще трябва да отида на една профилактика! мерси
                          Колега, няма "профилактика", има смяна на износени части били те тампони, унибали или нещо друго. Обаче май не всички тампони се продават отделно и понякога се налага смяна на целия носач.

За сведение, полиуретановите тампони са 3-4 пъти по-скъпи от гумените, а и втвърдяват возията.
                          Last edited by Коки; d.m.y г., 19:53.
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                          Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
                            За сведение, полиуретановите тампони са 3-4 пъти по-скъпи от гумените, а и втвърдяват возията.
                            точно!
                            истинските полиуретанови тампони имат борд който повишава зацепването между двете тампонирани части - така тампона не може да превърти посмъртно, както и да се разскърца, за съжаление тези тампони тука са просто риплейсмънт на гумените но са от полиуретан малко хора го имат предвид ...
                            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
                              Не мисля, че е само това. Виждал съм оригинален Пауърфлекс също с половин сантиметър луфт, а са карани по-малко от година. Вярно, навъртяни са бая километри, но това дето разправяха, че като ги смениш забравяш просто не е вярно.

---------- Post added at 19:48 ---------- Previous post was at 19:47 ----------

Колега, няма "профилактика", има смяна на износени части били те тампони, унибали или нещо друго. Обаче май не всички тампони се продават отделно и понякога се налага смяна на целия носач.

ми аз носачите ги имам щото скоро ги сменявах!!! но май пак са заминали...а маи амортисиьорите за заминали щото скърца мн от лявата страна... та се чудех какво да направа ако са тампоните какви по-точно да сложа !!!???

Comment

Working...
                              X